Amire büszkék vagyunk

Hálásak vagyunk, amiért az elmúlt évek során rengeteg fantasztikus partnerrel, izgalmas projekteken dolgozhattunk együtt. Felsorakoztathatnánk sok logót és emblémát, mi azonban inkább említés szinten bemutatnánk Önnek a számunkra legkedvesebbeket, a teljesség igénye nélkül. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat:

2016 - Díjátadó gála:

Augusztus 20-a alkalmából, a Pesti Vigadóban 450 fő részére szolgáltuk fel az ünnepi gálavacsorát.

Turisztikai Évindító Gála:

minden évben február 1-jén tartják a rendezvényt, amelyre a szakma vezetőit hívják meg. Idén, egyedülálló módon, az állófogadás kiegészítéseképpen a Budapesti Kongresszusi Központ Bartók Termében, külön bankett installációk segítségével mutattuk be a teljes cégcsoport gasztronómiáját: Catering, Wedding, Hotel, Cafe, valamint a legújabb helyszínünk, a Babérliget is megjelent.

KÉSZ karácsonyi vacsora:

2015 – ben harmadik alkalommal 850 dolgozó részére biztosítottunk a svédasztalos vacsorát, ahol a piackoncepciónk keretében jelent meg a legújabb, saját raklap installációink.

Hungarian Wedding Gala:

a minden évben megrendezésre kerülő szakmai eseményen a Waldorf-Holding biztosította a több fogásból álló vacsorát a közel 300 fős vendégsereg részére. Az esemény ez alkalommal a rockabilly koncepcióra épült, amely mind az ételek és a díszlet terén is visszaköszönt, mindezt úgy, hogy a teljes cégcsoport képviseltette magát.

Hungarocontrol Irányító Bál:

a Terminál 1-ben 250 fős ültetett körasztalos büfévacsora, amelyet molekuláris látványelemekkel színesítettünk, valamint közel 1,5 méter magas űrhajós torta volt az ünnepi műsor része.

EXPO Milánó 2015:

a világkiállításon a magyar pavilon teljes körű vendéglátásáért kizárólagosan a Waldorf-Catering felelt, feladatunk a magyar gasztronómia megismertetése volt a látogatókkal.

ENSZ telekommunikációval foglalkozó szervezetének éves konferenciája Dohában (ITU Telecom World 2014):

Ritz-Carlton szálloda Lagoon éttermében tartott, 300 fős magyaros fogadás catering ellátása.

Audi Hungária Motor Kft.:

VIP finger food ebéd biztosítása az európai AUDI gyárak felsővezetői részére.

Figyelő Magazin – TOP 200 Díjkiosztó gála:

2010 októberében a FIGYELŐ TOP 200 Gálán debütált a Waldorf-Catering különleges gasztronómiai koncepciója, amely keretében főétkezésként 22 fogásos finger food ételkompozíciókat szolgáltunk fel flying service formájában.

Mérnök Bál (2008/09/10/11):

minden éven egyedi koncepció köré épült fel a rendezvény, 2009-ben a Csillagászat Nemzetközi évében stílusosan a gasztronómia csillagait szolgáltuk fel 5 fogásos díszvacsora keretében.

SAPA családi nap:

három alkalommal, közel 2300 fő részére, egész napos cateringszolgáltatás, választható reggelivel, jegyes ebédrendszerrel és opcionálisan nyíltárusítási lehetőséggel bővített, egyszerű vacsorával.

Képgaléria:

Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk Amire büszkék vagyunk