Több mint 15 év tapasztalata

Több mint 5000 rendezvény

Közel 1 000 000 elégedett vendég

Filozófia

A Waldorf-Catering több mint 15 éves múltra tekint vissza, Magyarország egyik legsokoldalúbb, a vendéglátás szinte mindegyik ágában jelen lévő party service cége. A gasztronómiához való hozzáállásunkat a hagyományok tisztelete mellett leginkább a modernség és frissesség jellemzi, a gondos szolgáltatás- és termékfejlesztés biztosítja a folyamatos megújulásunkat és fejlődésünket.

Számunkra fontos a környezetvédelem, ahol lehet, maximálisan ügyelünk a környezetet érő terhek csökkentésére, a szállítás, hulladékkezelés, energiafelhasználás tekintetében. E mellett támogatjuk a kisvállalkozásokat, igyekszünk minél több terméket, alapanyagot közvetlenül tőlük beszerezni.

Legfontosabb célunk, hogy vendégeinket, megrendelőinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki, ezért fordítunk kiemelt figyelmet a gasztronómiai koncepcióra és annak megvalósítását segítő, folyamatosan fejlesztett, XXI. századi konyhatechnológiánkra.

Felejthetetlen csúcsgasztronómiai élmények dísz- és gála étkezéseken

Felszolgált ételkompozícióinkat mindig az esemény koncepciójának és megrendelőink igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Menüsorainknak kizárólag a képzelet szabhat határt.

Különleges terítékek és textíliák, sommelier által válogatott borok, egyedi ízek, kifinomult ízlés jellemzi ezt az eseményt.

Kérjen ajánlatot tőlünk »

Díszétkezés 1. kapcsolódó kép Díszétkezés 2. kapcsolódó kép Díszétkezés 3. kapcsolódó kép

Klasszikus Waldorf minőség a hétköznapokban, nem hétköznapi módon

Ízletes fogások modern tálalásban - az egyszerűséget és letisztult harmóniát sugalló vendéglátás koncepciót klasszikus fogadások esetén javasoljuk. A magyar és nemzetközi konyha fogásait ötvözzük kreatív tálalással.


Kérjen ajánlatot tőlünk »

Klasszikus 1. kapcsolódó kép Klasszikus 2. kapcsolódó kép Klasszikus 3. kapcsolódó kép

Alkalom az üzletre – különleges megoldások konferenciákra és üzleti találkozókra.

Kíméletes, visszafogottabb ételeket kínáló ebéd vagy vacsora, adagonként tálalva. Olyan típusú eseményeknél ajánljuk, ahol az étkezés lebonyolítására kevés idő áll rendelkezésre.
Minden üzleti célú esemény egy üzenet partnerei felé, amelynek célba juttatásában a vendéglátásnak is jelentős szerepe van. Így kommunikációs célú eseményeihez mi személyre szabott és egyedi menüsorokat készítünk.

Kérjen ajánlatot tőlünk »

Üzleti 1. kapcsolódó kép Üzleti 2. kapcsolódó kép Üzleti 3. kapcsolódó kép

Könnyed események: kötetlen hangulatú, szabadtéri rendezvények

Ezt a fogadásformát kifejezetten ajánljuk nagy létszámú családi és sportnapokra. Szakácsaink a helyszínen készítik az ételeket, folyamatosan szervírozzák a frissensülteket.
Menüválasztékunkban helyet kaptak a BBQ-partik kedvelt fogásai és a hagyományos magyar ételek egyaránt.

Kérjen ajánlatot tőlünk »

Szabadtéri 1. kapcsolódó kép Szabadtéri 2. kapcsolódó kép Szabadtéri 3. kapcsolódó kép

Magán partik, születésnapok, esküvői fogadások – számtalan alkalom van a családra.

Sokszor előfordul, hogy családtagok, barátok érkeznek vendégségbe, legyen szó kerti grillpartiról, egyszerű ételekkel vagy magas presztízsű, exkluzív eseményekről mint egy esküvő. Ezek az események különösen fontosak azok számára, akik személyes kapcsolatrendszerük igényeit és saját életstílusukat helyezik előtérbe a döntéseik során.

Kérjen ajánlatot tőlünk »

Családi 1. kapcsolódó kép Családi 2. kapcsolódó kép Családi 3. kapcsolódó kép