Esküvő

2013 év végén hívtuk életre a Waldorf-Weddinget, hogy Magyarország egyik meghatározó esküvőszervező cége legyen. Vezető esküvőszervezőink, Losonczi Viktória és Varga-Kovács Tímea együttműködése évekre nyúlik vissza, hozzájuk csatlakozott Kulcsár Ildikó, aki a Waldorf-Cateringen belül volt felelős az esküvőkért, különös tekintettel az esküvői vacsorákra. A Waldorf-Holding adta biztos hátteret maguk mögött tudva a három lány közösen segíti a nagy nap előtt álló párokat az álomesküvő megvalósulásában. Számos érdekes esküvői koncepcióval, stílussal és persze makulátlan szolgáltatással várják az őket megkereső párokat.

Tekintse meg galériánkat »

 

Köszönőlevelek

 

Kedves Waldorf Csapat!

Nagyon szépen köszönjük, hogy a számunkra legcsodálatosabb és eddigi legfontosabb napjához Ti is hozzájárultatok profi, vidám, jófej, segítőkész csapatotokkal! :)

A termet gyönyörűvé varázsoltátok az általatok ajánlott berendezésekkel, a szép terítéssel, asztalszámozással, menühengerrel stb., el voltunk ájulva. :)

Az ételek bőségesek voltak, isteniek ízre és küllemre is. Ezer hála, hogy melegen tudtátok tartani a főételt, amikor nem vártan elkezdett a vendégsereg a vacsora közepén már mulatni. A vendégek még mindig kitartóan kérik a gödöllői csirkecomb, a kacsasült és somlói receptjét. :)

A felszolgálással is teljesen elégedettek voltunk; udvarias, és figyelmes volt, sosem volt hiány semmiben, mindig azonnal álltatok a vendégeink és a mi rendelkezésünkre.

A köszönőajándék összeállításában is nagyon sokat segítettetek, hogy a korábban távozó vendégeink távozáskor minél gyorsabban megkapják azokat.

A torta felszolgálása volt a kedvencem, nagyon tetszett, remek volt a díszítés is: Igazi meglepetés volt még számunkra is!!! :)

Külön köszönet mindezekért Ildinek és Krisztiánnak!

Jó lenne megismételni! :) Ezt mondogatják a Családtagjaink és a Barátaink is.

Ha visszaforgathatnánk az idő kerekét, akkor is Titeket választanánk! :) Szuperek vagytok!

További sok sikert, és rendezvényt és maradjatok ilyen lendületes, rugalmas, vidám csapat!

Puszi

Veca és Gabi

VecaGabi.jpg