Installációink

A Waldorf-Catering mindig is igazi újítónak számított a vendéglátás területén: cégünk elsőként jelentkezett formabontó, egyedi tálalópult rendszerekkel, melyek a hagyományos tálalás technikáját kreatív csavarral, stílusosan újraértelmezték. Kísérletező kedvünk az évek előre haladtával sem hagyott alább: a fogyasztói trendeknek és igényeknek megfelelően folyamatosan azon dolgozunk, hogy praktikus és modern installációink rendhagyó módon emeljék a céges és családi rendezvények fényét. Tekintse meg kínálatunkat, tegye különlegessé az Ön által megálmodott eseményt!

Waldorf Art


Waldorf ArtA Waldorf Art tálalórendszer elegáns és minimalista, technikailag és esztétikailag egyaránt jövőbe mutató és futurisztikus színvonalat képvisel. A fém, flexibilis tartórendszernek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe beilleszthető. Tetszőlegesen variálható, ideális állófogadások, fingerfood partyk kiegészítésére, maximum 100 fős létszámig.


Waldorf Country


Waldorf Country Újgenerációs pultrendszer, melynek fa és üveg felületei a legmodernebb piaci trendet képviselik. Klasszikus és különleges fogások egyaránt kiválóan érvényesülnek ezen a design installáción. Variálhatósága miatt rusztikus és modern verzióban is kérhető, jól illeszkedik különböző tematikájú konferenciákhoz, partnertalálkozókhoz és esküvőkhöz. A Waldorf Country egyben limonádé és fröccsbárunk kelléke is, melyet 150 fős létszámig ajánlunk.

Waldorf Green


Waldorf GreenRendezvénykoncepcióinkat, amikor csak tehetjük a környezettudatosság jegyében építjük fel, így portfóliónkban megtalálható az újrahasznosított raklapokból, létrákból készített pultrendszer is, energiatakarékos és látványos LED világítással. Ennek kiegészítését szolgálják a biológiailag lebomló anyagokból (banánlevél, cellulóz, kukoricakeményítő) készített tányérok, poharak és evőeszközök. Esküvőkhöz, partnertalálkozókhoz és karácsonyi partikhoz ajánljuk, 150 főig.

Real Kitchen


Real KitchenIzgalmas látványkonyha installációnk lehetővé teszi, hogy ételeinket a rendezvény helyszínén, vendégeink előtt készítsük el. Ez nemcsak a legkiválóbb ételminőséget biztosítja, hiszen általa az étkezés a rendezvény egyik attrakciójává is válik. Kisebb vagy akár nagyobb létszámú rendezvényekhez egyaránt ajánljuk, melynek keretén belül választhatja Tészta-, vagy Hamburgerbárunkat is.


Waldorf Green (Piac koncepció)


Waldorf Green (Piac koncepció)A raklapos piac koncepció a Waldorf Green család tagja. Nagyobb létszámú karácsonyi partik, tematikus céges rendezvények, családi napok esetében ideális választás, kialakításának köszönhetően egyedülálló módon közel 1000 fős rendezvényen is kényelmesen ki tudjuk szolgálni vendégeinket.