Installációink

A Waldorf-Catering mindig is igazi újítónak számított a vendéglátás területén: cégünk elsőként jelentkezett formabontó, egyedi tálalópult rendszerekkel, melyek a hagyományos tálalás technikáját kreatív csavarral, stílusosan újraértelmezték. Kísérletező kedvünk az évek előre haladtával sem hagyott alább: a fogyasztói trendeknek és igényeknek megfelelően folyamatosan azon dolgozunk, hogy praktikus és modern installációink rendhagyó módon emeljék a céges és családi rendezvények fényét. Tekintse meg kínálatunkat, tegye különlegessé az Ön által megálmodott eseményt!

Waldorf Glass


Waldorf GlassIndusztriális és elegáns – ritkán használjuk összefüggésben ezt a két jelzőt, de a szálcsiszolt acél és üveg Waldorf Glass installációt így lehet a legjobban jellemezni. Áttetsző, légies, szinte lebegnek rajta az ételek, de praktikussága és variálhatósága miatt mégis meglepően nagy létszámot tud kiszolgálni. Ráadásul szinte minden térben jól mutat – igazi trendteremtő installáció.


Waldorf Art


Waldorf ArtA Waldorf Art tálalórendszer elegáns és minimalista, technikailag és esztétikailag egyaránt jövőbe mutató és futurisztikus színvonalat képvisel. A fém, flexibilis tartórendszernek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe beilleszthető. Tetszőlegesen variálható, ideális állófogadások, fingerfood partyk kiegészítésére, maximum 100 fős létszámig.


Waldorf Country


Waldorf Country Újgenerációs pultrendszer, melynek fa és üveg felületei a legmodernebb piaci trendet képviselik. Klasszikus és különleges fogások egyaránt kiválóan érvényesülnek ezen a design installáción. Variálhatósága miatt rusztikus és modern verzióban is kérhető, jól illeszkedik különböző tematikájú konferenciákhoz, partnertalálkozókhoz és esküvőkhöz. A Waldorf Country egyben limonádé és fröccsbárunk kelléke is, melyet 150 fős létszámig ajánlunk.

Waldorf Green


Waldorf GreenRendezvénykoncepcióinkat, amikor csak tehetjük a környezettudatosság jegyében építjük fel, így portfóliónkban megtalálható az újrahasznosított raklapokból, létrákból készített pultrendszer is, energiatakarékos és látványos LED világítással. Ennek kiegészítését szolgálják a biológiailag lebomló anyagokból (banánlevél, cellulóz, kukoricakeményítő) készített tányérok, poharak és evőeszközök. Esküvőkhöz, partnertalálkozókhoz és karácsonyi partikhoz ajánljuk, 150 főig.

Real Kitchen


Izgalmas látványkonyha installációnk lehetővé teszi, hogy ételeinket a rendezvény helyszínén, vendégeink előtt készítsük el. Ez nemcsak a legkiválóbb ételminőséget biztosítja, hiszen általa az étkezés a rendezvény egyik attrakciójává is válik. Kisebb vagy akár nagyobb létszámú rendezvényekhez egyaránt ajánljuk, melynek keretén belül választhatja Tészta-, vagy Hamburgerbárunkat is.


Waldorf Green (Piac koncepció)


Waldorf Green (Piac koncepció)A raklapos piac koncepció a Waldorf Green család tagja. Nagyobb létszámú karácsonyi partik, tematikus céges rendezvények, családi napok esetében ideális választás, kialakításának köszönhetően egyedülálló módon közel 1000 fős rendezvényen is kényelmesen ki tudjuk szolgálni vendégeinket.