Látványmegoldásaink

Tészta- és Hamburgerbár

Tészta- és Hamburgerbár Valljuk be: egy kicsit mindannyian hamburger-, és tésztaimádók vagyunk. Miért is ne kérhetné üzleti rendezvényén a nagy népszerűségnek örvendő street food, vagy olasz konyha ízeit vendégei számára? Ételeinket minden esetben minőségi alapanyagokból, frissen, a helyszínen készítjük el. Hamburgerbárunkban a jól ismert kedvencek mellett egyaránt helyet kaphatnak különleges burgerek is, valamint igény szerint grillezett tofut és sajtot ajánlunk a húsmentes étrend követőinek. Tésztabárunkban a pasta-k szerelmeseinek kedvezünk: a közkedvelt bolognai, milánói, vagy carbonara szószok mellett olyan újdonságokat is elkészít séfünk, melyek garantáltan felvehetik a versenyt a megszokott ízekkel.

Limonádébár

LimonádébárMiért ne tehetné különlegessé üzleti rendezvényét egy izgalmas ital látványmegoldással? Egyedi formatervezésű, raklapos limonádébárunk színes kiemelésein mindenki megtalálja frissítő, gyümölcsös kedvencét, melyet ízléses design palackokban, vidám szívószálakkal kínálunk. Közvetlen, nyári hangulatával könnyen az esemény és a nagy beszélgetések kulcshelyszínévé válhat.Fröccspult

FröccspultHosszúlépés, Viceházmester, Bakteranyós… Ki tudja, hogy hány féle fröccsöt lehet elkészíteni? A bor és szóda házasításából született italunk népszerűsége töretlen: egyszerű mégis elegáns, változatosságának köszönhetően mindenki megtalálja a maga kedvencét. Legyen szó kisebb vagy nagyobb létszámú rendezvényről, egyedi formatervezésű, legújabb trendet képviselő fröccspult installációnk biztosan elnyeri a vendégek tetszését.