Bemutatkozunk

A vendéglátás szinte valamennyi ágában jelen lévő party service vállalataként közel 20 esztendőnyi tapasztalatot tudhatunk magunk mögött. A gasztronómiához való hozzáállásunkat a hagyományok tisztelete mellett modern és friss szemlélet jellemzi. E filozófiánk markánsan megmutatkozik az általunk elkészített ételek minőségében, konyhatechnológiai megoldásainkban, és saját ötleteinken alapuló, kreatív tálalórendszereinkben.

Waldorf hitvallás


A Waldorf gasztronómia egy rendkívül izgalmas ötvözet, melyet a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy újító, kortárs és magyar, megfűszerezve egy csipetnyi olasz és francia hatással. A megújulás alapja az erdélyi és felvidéki magyar konyha, tekintve, hogy talán ezek őrizték meg leginkább a századforduló előtti, alapanyagait és fűszerezését illetően rendkívül változatos és izgalmas magyar konyhaművészetet. Ezt ötvözzük aztán az egyes francia és olasz régiók házias konyhájával. Kalandvágyó lelkülettel, örömmel állítunk össze és készítünk el menüket más, például a közel-keleti, thai, japán és skandináv konyhák jellegzetes ételeiből.

Waldorf szemlélet a környezettudatosság jegyében


Rendkívül nagyra becsüljük, óvjuk és igyekszünk fenntartani az ember és a természet közötti harmóniát. Rendezvénykoncepcióinkat éppen ezért, amikor csak tehetjük a környezettudatosság jegyében építjük fel, így portfóliónkban megtalálható egy újrahasznosított raklapokból, létrákból készített pultrendszer is, energiatakarékos és látványos LED világítással. Ennek kiegészítését szolgálják a biológiailag lebomló anyagokból (banánlevél, cellulóz, kukoricakeményítő) készített tányérok, poharak és evőeszközök is. A lehető legjobban ügyelünk a környezetet érő terhek csökkentésére, a szállítás, hulladékkezelés illetve energiafelhasználás során. Mindemellett támogatjuk a kézműves és kistermelőket, igyekszünk minél több terméket, alapanyagot közvetlenül tőlük beszerezni.