Történetünk

1997 – Az úttörő

A kilencvenes évek végén léptünk piacra a hazai party service egyik úttörőjeként, az első pillanattól kezdve a minőségi gasztronómiát képviselve. Kezdetben az üzleti rendezvények vendéglátására szakosodtunk, majd az évek során szélesedett a portfóliónk.

2000 – A trendteremtő

A partnerek rugalmasabb kiszolgálása érdekében létrehoztuk a Waldorf saját logisztikai- és raktárbázisát. Az ezredforduló óta számos újítás fűződik nevünkhöz, kreatív ételkompozícióink számos presztízs-rendezvény sikerét alapozták meg.

2004 – A gasztro nagykövet

A Waldorf-Catering menükínálata minden ízében egyedivé vált a saját konyhánk létrehozásával, így gasztronómiai szolgáltatásaink minősége jóval megelőzte a piacot.

2006 – A designer

Megszületett a Waldorf saját tervezésű, egyedi kínáló pultrendszere, a Waldorf Art. Formabontó megoldása, légies megjelenése modern, minimalista trendet teremtett, általa új értelmezést nyert Magyarországon az ételek elhelyezésének és komponálásának technikája.

2009 – Az innovatív

Felépült a Waldorf-Catering saját cégközpontja, amely helyet ad többek között a csúcstechnológiával felszerelt konyha, a party service tevékenységet kiszolgáló létesítmények és az irodák számára is. A beruházással új korszak kezdődött életünkben: nemzetközi minőség, kiszámíthatóság, hatékonyság jellemezte az üzletszervezési folyamatokat.

2010 – A specialista

A Waldorf termék- és szolgáltatásportfólióját tovább bővítettük az évek során: az üzleti élet rendezvényei mellett új üzletágként jelentek meg a privát szektor és az állami szféra eseményei. Alapanyagaink beszerzési folyamatát is elkezdtük átformálni, nagyobb szerepet kaptak a helyi kistermelők, a tradicionális magyar és a bio/organikus termékek.

2011 – Az újjászülető

A Waldorf-Catering óriási változáson esett át: új tagokkal bővült a vezetőség és a konyhai csapat is. Gasztronómiánk középpontjába a megújult magyar konyha került, a hazai konyha népszerű vagy elfeledett alapanyagait, kézműves termékeket használva alkotunk új ételeket és különleges ízeket.

2013 – A fejlesztő

Ez az esztendő a konyhatechnológiai beruházások éve volt a Waldorf életében. Megrendelőink lehető legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében komoly fejlesztéseket hajtottunk végre termelőkonyhánkon, illetve a rendezvények kiszolgálását támogató logisztikai rendszerünkben.

2014 – Az ezerarcú

Létrejött a Waldorf-Holding, mely a különböző területeken tevékenykedő Waldorf cégeket egyesíti, diverzifikált üzleti portfóliót hozva létre. A Waldorf-Catering mellett a cégcsoport tagja az esküvőszervező Waldorf-Wedding, a szállodafejlesztéssel, általános szállodai üzemeltetéssel és szállodai F&B üzemeltetéssel foglalkozó Waldorf-Hotel, valamint a Dumaszínház éttermét, a Duma Cafét üzemeltető Waldorf-Café.

Tovább bővültünk a Babérliget Kúria csatlakozásával, ahol kiteljesedhet gasztronómiai hitvallásunk, a farm to table koncepció, mely korábban többi divíziónkban is irányadó szemléletté vált.

2015 – A nemzetközi

Kiléptünk a nagyvilágba: a 2015. évi milánói világkiállítás magyar pavilonjában a Waldorf mutatja be a világ minden tájáról érkező látogatóknak a modern magyar gasztronómiát.

2016 – A tanító

2016 egy újabb mérdföldkő a cégcsoport életében, hiszen egyre szélesedő tevékenységi körünk, komplexebbé való cégfelépítésünk megkövetelik, hogy a Waldorfnál dolgozó menedzserek is lépést tartsanak a fejlődéssel, teljes rálátással bírjanak működésünkre. Elindítottuk belső vezetőképzésünket, melynek keretében a kollégák a cég minden ágazatában aktívan eltöltenek 2-3 hónapnyi időt, hogy kellő tapasztalatokkal felvértezve kaphassák meg önálló feladatukat. 

2017 – A sportos

A cég életében mindig is komoly szerepet játszott a sport, hiszen a legtöbb kolléga rendelkezik valamilyen versenyzői múlttal, legyen az futball, evezés, röplabda vagy tenisz. Korábban is előfordult, hogy sporttal kapcsolatos események catering szolgáltatására kértek fel bennünket, de 2017 tényleg a sport jegyében telt, hiszen a Magyar Tenisz Szövetség megbízásából a februári ATP Challenger és WTA tornák, valamint az áprilisban megrendezett első magyarországi ATP torna teljes körű cateringjét mi biztosítottuk. Az már csak természetes, hogy szeptemberben a magyar Davis-kupa csapat szenzációs feljutása a Világcsoportba sem történhetett meg a Waldorf gasztronómia nélkül. 
S ha mindez nem volna elég, ebben az évben egy igazi világeseményen is részt vettünk: A FINA Vizes VB egyik helyszínén, az esemény teljes ideje alatt, a műugró és úszó versenyszámoknak otthont adó, vadonatúj Duna Arénában szolgáltuk ki a FINA és a Magyar Úszószövetség VIP vendégeit.