Történetünk

1997 – Az úttörő

A kilencvenes évek végén léptünk piacra a hazai party service egyik úttörőjeként, az első pillanattól kezdve a minőségi gasztronómiát képviselve. Kezdetben az üzleti rendezvények vendéglátására szakosodtunk, majd az évek során szélesedett a portfóliónk.

2000 – A trendteremtő

A partnerek rugalmasabb kiszolgálása érdekében létrehoztuk a Waldorf saját logisztikai- és raktárbázisát. Az ezredforduló óta számos újítás fűződik nevünkhöz, kreatív ételkompozícióink számos presztízs-rendezvény sikerét alapozták meg.

2004 – A gasztro nagykövet

A Waldorf-Catering menükínálata minden ízében egyedivé vált a saját konyhánk létrehozásával, így gasztronómiai szolgáltatásaink minősége jóval megelőzte a piacot.

2006 – A designer

Megszületett a Waldorf saját tervezésű, egyedi kínáló pultrendszere, a Waldorf Art. Formabontó megoldása, légies megjelenése modern, minimalista trendet teremtett, általa új értelmezést nyert Magyarországon az ételek elhelyezésének és komponálásának technikája.

2009 – Az innovatív

Felépült a Waldorf-Catering saját cégközpontja, amely helyet ad többek között a csúcstechnológiával felszerelt konyha, a party service tevékenységet kiszolgáló létesítmények és az irodák számára is. A beruházással új korszak kezdődött életünkben: nemzetközi minőség, kiszámíthatóság, hatékonyság jellemezte az üzletszervezési folyamatokat.

2010 – A specialista

A Waldorf termék- és szolgáltatásportfólióját tovább bővítettük az évek során: az üzleti élet rendezvényei mellett új üzletágként jelentek meg a privát szektor és az állami szféra eseményei. Alapanyagaink beszerzési folyamatát is elkezdtük átformálni, nagyobb szerepet kaptak a helyi kistermelők, a tradicionális magyar és a bio/organikus termékek.

2011 – Az újjászülető

A Waldorf-Catering óriási változáson esett át: új tagokkal bővült a vezetőség és a konyhai csapat is. Gasztronómiánk középpontjába a megújult magyar konyha került, a hazai konyha népszerű vagy elfeledett alapanyagait, kézműves termékeket használva alkotunk új ételeket és különleges ízeket.

2013 – A fejlesztő

Ez az esztendő a konyhatechnológiai beruházások éve volt a Waldorf életében. Megrendelőink lehető legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében komoly fejlesztéseket hajtottunk végre termelőkonyhánkon, illetve a rendezvények kiszolgálását támogató logisztikai rendszerünkben.

2014 – Az ezerarcú

Létrejött a Waldorf-Holding, mely a különböző területeken tevékenykedő Waldorf cégeket egyesíti, diverzifikált üzleti portfóliót hozva létre. A Waldorf-Catering mellett a cégcsoport tagja az esküvőszervező Waldorf-Wedding, a szállodafejlesztéssel, általános szállodai üzemeltetéssel és szállodai F&B üzemeltetéssel foglalkozó Waldorf-Hotel, valamint a Dumaszínház éttermét, a Duma Cafét üzemeltető Waldorf-Café.

Tovább bővültünk a Babérliget Kúria csatlakozásával, ahol kiteljesedhet gasztronómiai hitvallásunk, a farm to table koncepció, mely korábban többi divíziónkban is irányadó szemléletté vált.

2015 – A nemzetközi

Kiléptünk a nagyvilágba: a 2015. évi milánói világkiállítás magyar pavilonjában a Waldorf mutatja be a világ minden tájáról érkező látogatóknak a modern magyar gasztronómiát.