AJÁNLATKÉRÉS

Esküvői catering

A Waldorf-Catering Magyarország vezető esküvői catering-szolgáltatója, nem véletlen, hogy a hazai esküvőszervező szakma egymás után háromszor is az év esküvői vendéglátójának választotta (2012, 2013, 2014) a Hungarian Wedding Award gálán.

A Nagy Napnak tökéletesnek kell lennie, nincs ez másképp a vendéglátás esetében sem.

Lehet Ön a hagyományos ízek vagy a különlegesebb fogások szerelmese, számunkra nincs lehetetlen kérés, az esküvő ízét a jegyespár ízlésének megfelelően alakítjuk ki.

Stílusos vendéglátás, egyedi helyszíneken

Egy tökéletes esküvő esszenciája a megfelelő helyszín és a megbízható vendéglátás.
Ha egyedi megoldásokra és olyan helyre vágyik, amiről mindig is álmodott, forduljon a Waldorf-Wedding csapatához, akik mindenben örömmel segítenek.


Esküvői helyszíneink

Saját helyszíneink:

Romantikus ceremónia a természet közelében, tematikus, mediterrán hangulatú szertartás a vízparton vagy elegáns budapesti esküvő? Ha nehéz a választás, és még keresik a tökéletes helyet a Nagy Naphoz, tekintsék meg saját helyszíneink listáját, és találják meg a vágyaiknak leginkább megfelelőt!


Prónay-kastély:

Prónay-kastély Cím: Alsópetény (Budapesttől 40 km-re található)
Kapacitás: max. 150 fő
Javasolt installáció: Waldorf Glass, Waldorf Country

A nyugalmas, világtól elzárt, mégis Budapesthez közeli (40 km) helyszínen otthont találhatunk életünk legfontosabb eseményeinek. A teljes körűen felújított műemlékegyüttes (Nagykastély és Kiskastély) reprezentatív terei esküvők és családi, baráti események helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal várja vendégeit.

A Nagykastély mögötti dísztó kis szigete romantikus helyszíne az esküvői ceremóniának. A násznép a tó partjáról, a közeli hozzátartozók a homlokzat előtti teraszról követhetik végig a szertartást, a kerti hangosításnak köszönhetően pedig semmiről sem maradnak le. Időjárástól függően, a szertartás a bejárattól közvetlenül elérhető, központi Prónay Szalonban is megtartható.

Közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozik a 150 fő befogadására alkalmas, profi hang-, fény- és vetítéstechnikával ellátott modern rendezvényterem.

A helyszín ajánlatában nagy hangsúlyt fektetünk a nógrádi ízekre, kiemelt szerepet kapnak a vadak és a kiegészítő fogások esetén a környékbeli kistermelők termékeivel is találkozhatunk.

Playa – Luna:

Playa – Luna
Cím:   Mátyusháza puszta (Pápa)
Kapacitás:   120 fő
Javasolt installáció:   Waldorf Country
 
A Playa Luna egy húsz hektáros magánbirtokon elterülő kuriózum. Óriási bambuszerdeivel és tavaival, egzotikus pálmáival, valamint homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat varázsolja az idelátogatók elé. Egy eldugott tüskevár, ahová nem hatol be a város zaja, ahol megáll az idő, és amely különleges növényzetével, egyedi formájú épületeivel egy csodálatos utazásra repíti az embereket. A rendezvények megtartására egy közel 300 nm-es, fedett alsó terasz áll rendelkezésre, mely 120 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Ehhez csatlakozik egy ugyancsak 300 nm-es, kétszintes rendezvényház, amelyet a hangulatos belső tér és az egyedi, bambuszokból kialakított koktélbár tesz igazán különlegessé.  Az épületegyütteshez tartozik továbbá egy megközelítőleg 100 nm-es, emeleti terasz is, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a birtok részét képző tóegyüttesre – így tökéletes helyszíne lehet a polgári szertartásnak. A birtokon az ünneplést követően 33 fő elszállásolását tudjuk biztosítani. Ideális választás az egyedi, akár tematikus esküvőre vágyók számára.
 
A Playa Lunában úgy alkottuk meg az ízeket, hogy azok tükrözzék a hely mediterrán hangulatát és szellemét. Nincs ez másképp az esküvői fogások esetében sem, ha azonban a pár az újházi tyúkhúslevesre vagy a töltött káposztára vágyik, esetleg szeretnétek belecsempészni még néhányat a hagyományos fogásokból a menübe, mi azokat is nagyon szívesen elkészítjük. Célunk, hogy a Nagy Nap íze pontosan olyan legyen, mint amilyennek a pár megálmodta.

Port11:

Port11
Cím:   Budapest
Kapacitás:   maximum 110 fő (táblaasztalos 110 fő, körasztalos ültetés 80 fő)
Javasolt installáció:   Waldorf Glass
 
A Port11 Rendezvényház a közkedvelt Kopaszi-gát egyik legújabb gyöngyszeme. A kétemeletes épület mindkét oldala közel helyezkedik el a Dunához, így lenyűgöző kilátás fogadja a vendégeket.  A Rendezvényház egyedisége a kellemes hangulatú, letisztult belső terek mellett a panorámás tetőteraszban, illetve a páratlan,természetközeli környezetben rejlik. Tökéletes választás kisebb és nagyobb létszámú esküvőkhöz egyaránt, hiszen akár 110 fő befogadására is alkalmas. Az esküvői szertartásnak csodálatos helyszíne lehet az emeleti terasz, de a ceremónia megtartására a Kopaszi-gát végén, exkluzív környezetben, közvetlen a vízparton, távol a sétánytól is lehetőség nyílik.
 
Az esküvői catering esetében a Port11 Rendezvényházban a svédasztalos étkezés és a fűszeres húsokban, sajtokban és zöldségekben gazdag grillvacsora dominál, de vízparti helyszín révén menüinkben központi szerepet játszanak a halas fogások is. Természetesen a menüsor megalkotásakor kiemelt figyelmet fordítunk a párok egyedi elképzeléseire és kéréseire, így igényeik szerint más különlegességeket is szívesen elkészítünk a násznép számára.
 

Wedding Garden:

Wedding Garden
Cím:   Budapest
Kapacitás:   160 fő
Javasolt installáció:   Waldorf Green
 
A Wedding Garden Budapest III. kerületében, az Óbudai-(Hajógyári)szigeten fekvő Golftanya golfklub közepén található, amely autóval, tömegközlekedéssel vagy akár hajóval is megközelíthető. Az ősfák, az ápolt gyep, a közelben folyó Duna és a hófehér, fa szerkezetű rendezvénysátor ideális választássá teszi azok számára, akik szabadtéri, mégis az időjárás viszontagságaitól védett, budapesti esküvőről álmodoznak. A rendezvénysátor 283 nm-es, megközelítőleg 150 fő befogadására alkalmas, egyaránt fűthető és hűthető, továbbá tartozik hozzá egy nagy, fehér hajópadlóval borított terasz is. A sátor panorámaablakokkal rendelkezik és 270 fokban nyitható, melynek köszönhetően olyan érzést kelt, mintha a jegyespár egy 25.000 nm-es, csodás parkban vacsorázna, a szabad ég alatt.
 
A Wedding Garden gazdag gasztronómiai felhozatalában a hagyományos esküvői menütől kezdve a svédasztalos és grillvacsorán át a tányérszervizes menüig minden lehetőség szerepel, melyekhez korlátlan italfogyasztás is tartozik.
 

Kiemelt helyszíneink:
Hazánk talán legszebb és legkedveltebb esküvői helyszíneit fűztük csokorba. Ha mediterrán menyegzőről ábrándoznak, mesébe illő palotában házasodnának össze,  igazán modern, letisztult környezetre vagy egyedi esküvőre vágynak, mindenképp tekintsék meg kiemelt helyszíneink listáját.

Liszkay Borbirtok:

Liszkay Borbirtok Cím:   Monoszló
Kapacitás:   90 fő
Javasolt installáció:   Waldorf Country, Real Kitchen

A magyar Toszkánaként is emlegetett birtok egy elrejtett, csodálatos földi paradicsom a szőlőültetvényekben gazdag Balaton-felvidéken. A kúria egyedi berendezésű vendégszobái, a kültéri medence és a házigazda híres vendégszeretete tovább emelik a hely rabulejtő atmoszféráját. A Liszkay Borbirtok a tökéletes választás azok számára, akik Itália szerelmesei, mégis magyar földön tervezik összekötni életüket. Kilenc ízlésesen berendezett szoba, wellness, meditációs szauna, relaxációs gőzszoba kandallóval, valamint külső és belső medence várja a vendégeket.  Meghitt, romantikus, egyedi esküvőkhöz ajánljuk.

Festetics Palota:

Festetics Palota Cím:   Budapest
Kapacitás:   120 fő
Javasolt installáció:   Waldorf Art, Waldorf Country

Budapest belvárosában, a Nemzeti Múzeum mögött található hazánk egyik legszebb klasszicista épülete, a Festetics Palota. Az Ybl Miklós által tervezett építmény történeti tereivel és udvarával kiváló helyszíne lehet nagyszabású - akár 120 fős -, elegáns budapesti esküvőknek. A belső fogadótérből csodálatos lépcsőház vezet fel az egyedülálló Tükörteremhez, amely egyaránt otthont adhat a szertartás utáni vacsorának, valamint a hajnalig tartó ünneplésnek. 
 

Rókusfalvy Birtok:

Rókusfalvy Birtok Cím:   Etyek
Kapacitás:   150 fő
Javasolt installáció:   Waldorf Country, Waldorf Green, Real Kitchen

A festői szépségű Rókusfalvy Birtok az ország legfiatalabb borvidékén, az etyeki dombok között helyezkedik el. Fedett, panorámás borteraszával kiváló választás családias hangulatú, rusztikus esküvőkhöz, ahol a szerelmesek szőlőfürtök között, távol a főváros zajától fogadhatnak örök hűséget egymásnak. Befogadóképességéből fakadóan a Birtok akár 150 fős esküvők lebonyolításához is ideális, téliesíthető jellegének köszönhetően pedig egész évben nyitva áll a házasodni készülő jegyespárok előtt.     
 

További javasolt helyszíneink:

Képgaléria:

Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő Esküvő